Χοσάδας: “O OΦΗ έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στον Παναθηναϊκό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναικό μίλησε σε συνέντευξη του μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσσος των δύο ομάδων Βαγγέλης Χοσάδας.

Σχολιάζοντας, τη «μονομαχία» του «τριφυλλιού» με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που θα λάβει χώρα στο «Γεντί Κουλέ», υπογράμμισε: «Εάν ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί με την ίδια φιλοσοφία που κατέβηκε και στα προηγούμενα ματς, δηλαδή να σπαταλάει ημίχρονα και να παίζει 10-15 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι ο ΟΦΗ έχει πολλές πιθανότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα».

Την αγωνιστική εικόνα των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού: «Ο ΟΦΗ άρχισε πάρα πολύ αργά την προετοιμασία του. Παρ’ όλ’ αυτά με το πλάνο και τη φιλοσοφία του προπονητή του θεωρώ ότι πάει αρκετά καλά μέχρι τώρα.Ο δε Παναθηναϊκός πιστεύω ότι μπήκε λίγο φοβισμένος στα παιχνίδια που έδωσε. Είναι όμως μία μεγάλη ομάδα και κανονικά πρέπει να βρει τον δρόμο του. Από εκεί και πέρα, το τι συμβαίνει μέσα στον σύλλογο δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω».

Το αν μπορεί, κατά τη γνώμη του, ο ΟΦΗ να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από τον Παναθηναϊκό: «Εάν ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί με την ίδια φιλοσοφία που κατέβηκε και στα προηγούμενα ματς, δηλαδή να σπαταλάει ημίχρονα και να παίζει 10-15 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι ο ΟΦΗ έχει πολλές πιθανότητες».

 

Πηγη balleto

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook