Με Λαμπρόπουλο – Ιωαννίδη στην 11αδα και σύνθημα για δυνατό ξεκίνημα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

O τεχνικός του ΟΦΗ έχει καταλήξει στους παίκτες που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Μίρνες Σίσιτς μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και ο Σλοβένος αποτελεί το βαρόμετρο για την εμφάνιση της ομάδας. 

Σε περίπτωση που ο “Σίλε” δεν τα καταφέρει, τότε ο πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Γιάννης Βιτώρος που έχει πιάσει από τα μαλλιά όσες ευκαιρίες του έχουν παρουσιαστεί δείχνοντας ότι αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες του ΟΦΗ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα της βασικής 11αδας, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος θα εξαργυρώσει την καλή του εμφάνιση με μια θέση στο αρχικό σχήμα ενώ έδειξε πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις που προηγήθηκαν. Ο “Λαμπρό” αναμένεται να αγωνιστεί μπροστά από τους Βερόν, Ιωαννίδη έχοντας σαφή εντολή να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα παρουσιαστούν λόγω  του αργού κεντρικού αμυντικού διδύμου του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook