Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουν τον Σίσιτς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέχρι την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά, θα περιμένουν στον ΟΦΗ τον “Σίλε” πιστεύοντας ότι ο Σλοβένος θα σφίξει τα δόντια και θα καταφέρει να δώσει το παρόν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πιθανότερος αντικαταστάτης του, ο Βιτώρος.

Ο Σίσιτς αποτελεί το “Α και το Ω” αυτής της ομάδας και στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι η παρουσία του είναι καταλυτική για να έρθει η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβένος έλεγε στους συμπαίκτες του ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ωστόσο στον ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν οποιαδήποτε συμμετοχή του που μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Για αυτόν τον λόγο, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι διατεθειμένος να περιμένει τον “Σίλε” μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να δει αν είναι έτοιμος 100%.

Σε διαφορετική περίπτωση, επικρατέστερος αντικαταστάτης του είναι ο Γιάννης Βιτώρος που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά. Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στην αξία του 20χρονου μέσου θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει ηρεμία και ψυχραιμία στην μεσαία γραμμή.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook