Βαλεριάνος: “Στον ΟΦΗ είμαστε μια οικογένεια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ, ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ

Για την πορεία του ΟΦΗ: “Τα αποτελέσματα πιστεύω ότι θα έρθουν γιατί η δουλειά που κάνουμε θα φανεί όπως είπα και πριν είμαστε μια νέα ομάδα που σιγά σιγά θα πάρει το δρόμο της”.

Για το κλίμα στο Ηράκλειο: “Είναι πολύ όμορφα εδώ, είναι καλά, είμαστε μια οικογένεια με όλα τα παιδιά”.

Για τον αν είναι ευκαιρία για αυτόν το γεγονός ότι παίζουν νέα παιδιά: “Πιστεύω ότι είναι για μας ευκαιρία, έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό κάνει καλό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε μας και σε όλους και στην Εθνική Ελλάδος που θα πάρουν πολλά παιδιά και εκεί την σειρά τους. Όλα είναι καλά για εμάς πλέον”.

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: “Όπως όλα τα άλλα. Δεν νομίζω να το βλέπω διαφορετικά, ούτε εγώ ούτε κανείς. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε, αυτό που θα μας πει ο προπονητής και όλα θα πάνε καλά”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός ακόμα, δεν νομίζω ότι επειδή έχει κάποια αποτελέσματα που δεν είναι καλά πως θα έχει κάποια ιδιαιτερότητα το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στο μάτια, θα τον κοιτάξουμε σαν Παναθηναϊκό και από κει και πέρα θα δούμε”.

Για το τι μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ από τον τωρινό Παναθηναϊκό: “Αυτό δεν το ξέρω εγώ, το ξέρει το προπονητικό τιμ και θα μας το πει, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και θα δούμε”.