Σταράκης: «Απόφαση για παγκόσμιο ρεκόρ» (audio)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σταράκης μιλώντας στην Γ.Σ. της ΕΠΟ κάλεσε την Ομοσπονδία να δώσει λύση στο θέμα του ΟΦΗ ενώ τόνισε ότι η απόφαση της αδειοδότησης αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου έκανε λόγο για «Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν» ενώ αναφέρθηκε στις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σταράκη

«Μουτζαχεντίν, Tαλιμπάν, τσεκούρι και φωτιά. Κρατάμε τους φακέλους λες και είναι το άβατο του Αγίου Όρους. ο κύριος Δημητρίου, ποιος είναι αυτός; Να τον δούμε. Έχουμε μια απόφαση που πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Ο πρόεδρος που είναι δικαστής ψηφίζει να πάρει άδεια ο ΟΦΗ. Ο δικηγόρος και ο λογιστής ψηφίζουν όχι. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται στην Κρήτη. Έκαψαν το λιμάνι, χτύπησαν τον εισαγγελέα και τώρα μας πληροφόρησαν ότι βγήκε η προσωρινή διαταγή να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνουν τα πλέι – οφ. Ποιος είναι αυτός ο κύριος Σμαΐλης; Να τον δούμε και να τον γνωρίσουμε. Αν δεν ανοίξουν οι φάκελοι να τους δούμε, δεν πιστεύουμε τίποτα. Η ομάδα του νησιού μας πιστεύουμε ότι λεηλατήθηκε, προδόθηκε – γιατί δεν έδωσε κανένας σημασία στον 1ο βαθμό; Στον 2ο βαθμό, έτρεξαν, μόχθησαν, έδωσαν λεφτά και τελικά δεν πήρε την άδεια. Αυτή η αναξιοπιστία έφερε την βία. Και φόβαμαι μην έχουμε νεκρούς. Δώστε ακόμα μια ευκαιρία. Ποια πολιτεία; Που τους βγάζουν από τον κήπο και στραμπουλίζουν τα πόδια τους;»

Ακούστε εδώ τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου

Starakis by athletic radio 104,2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook