Εξαιτίας ενός ΑΝΟΗΤΟΥ, ο ΟΦΗ κινδυνεύει με τιμωρία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ποδοσφαιρική παράσταση που έδωσαν περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ αμαυρώνεται από έναν ΑΝΟΗΤΟ που κινήθηκε να χτυπήσει τον Μαυρία!

Ο Τριτσώνης το έγραψε στο φύλλο αγώνα όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «στο 45ο λεπτό του αγώνα φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας χαστούκισε ελαφριά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία ο οποίος βρέθηκε κοντά στα κικλιδώματα. Εγινε διακοπή του αγώνα για ένα λεπτό και συστάσεις από τα μεγάφωνα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν τραυματίστηκε».
Βέβαια, ο Τριτσώνης παραλείπει να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο μέσος του Παναθηναϊκού προκαλεί με την συμπεριφορά του και ανοίγει διάλογο με την εξέδρα μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μονιάκη. Αυτή η ενέργεια δεν είναι ικανή να τιμωρήσει το “Γεντί Κουλέ” ωστόσο με… μπόλικη “σάλτσα” από αθηναϊκά ΜΜΕ έχει διαστρεβλώσει το γεγονός κάνοντας στην άκρη την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πέραν αυτού του συμβάντος, δεν συνέβη το παραμικρό και ο Παναθηναϊκός είχε να λέει για την φιλοξενία του επίσημου ΟΦΗ. Μάλιστα, όπως έλεγαν μέλη της διοίκησης “δεν είναι δυνατόν 6.000 φίλαθλοι να στιγματίζονται από έναν μεμονωμένα”.
Μάλιστα, στελέχη της διοίκησης είχαν να λένε για την ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά των οργανωμένων φιλάθλων που πέραν των καπνογόνων που άναψαν, η στάση τους ήταν υποδειγματική και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους παίκτες ακόμα και όταν ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook