Αναστόπουλος: “Εδώ κατηγορούν τον Μουρίνιο, εμένα δεν θα κατηγορούσαν;”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκός, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την φετινή ομάδα και τους στόχους της ομάδας ενώ απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο για την κριτική που δέχεται από εκείνους που κάνουν λόγο για “αμυντικογενές ποδόσφαιρο”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή Super Ball των ιστοσελίδων contra και sport24 και ήταν απολαυστικός… Συγκεκριμένα ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε:

Για την ισοπαλία του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Βάσει της απόδοση των δύο ομάδων,ο ΟΦΗ μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί,ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Μας έλειψε η τελική πάσα αλλά σημασία έχει το γεγονός ότι ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο. Για νικήσει κάποιος τον ΟΦΗ πρέπεια να φτύσει αίμα. Εμείς βρήκαμε το κουράγιο μετά και το δεύτερο γκολ να βάλουμε την μπάλα κάτω και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Φάγαμε “κρύα” γκολ ενώ βάλαμε ένα καταπληκτικό τέρμα με τον Παπάζογλου“.

Για το γεγονός ότι κατηγορείται για τις αμυντικές τακτικές του: “Εδώ κατηγορούν προπονηταράδες και προπονηταράδες, δεν θα κατηγορούσαν εμένα; Και τον Μουρίνιο ακόμα τον κατηγορούν. Δηλαδή είναι κακό να οργανώνεις την άμυνά σου; Τι θέλουν ακριβώς οι φίλαθλοι; Να πάμε στη λογική όσα βάλουμε και όσα φάμε; Μετράει η ουσία“.

Για τους μελλοντικούς στόχους του ΟΦΗ: “Βεβαίως και θέλουμε να παίξει καλό ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ, να έχει στόχους. Λιθαράκι-λιθαράκι χτίζουμε για να φτιάξουμε μία ομάδα με στόχους. Πρέπει να υπάρξουν οι προϋποθέσεις αλλά όπως καλά ξέρετε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει οικονομικής φύσεως. Κάναμε προετοιμασία μόλις τριών εβδομάδων. Πολλοί από τους παίκτες μας έπαιξαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάει ο ΟΦΗ όσο το δυνατόν πιο ψηλά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εχουμε εκπονήσει ένα πρόγραμμα εξυγίανσης της ομάδας και το δουλεύουμε“.

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Και χωρίς να είναι ισχυροί και οι δύο αιώνιοι δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα και αυτό είναι ορατό. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός η ομάδα του παρελθόντος, δεν έχει τους παικταράδες τους παρελθόντος. Με μέτριους παίκτες έχεις μέτρια ομάδα, με παικταράδες έχεις μεγάλη ομάδα. Για τον Φερέιρα δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Ας μιλήσουν αυτοί που τον επέλεξαν“.

Για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό: “Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο όπως και αυτά που ακολουθούν με Βέροια, Λεβαδειακό και ΠΑΣ. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ θα επιτρέψει να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο κόσμος κακώς συγκρίνει τον Ζαρντίμ με τον Βαλβέρδε. Στον Βαλβέρδε δόθηκαν όλα τα εχέγγυα από τον κύριο Μαρινάκη και πέτυχε. Στην Ισπανία δεν κατάφερε κάτι ανάλογο“.

Για τα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού: “Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με την Αρσεναλ ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει, κλειστά και στην κόντρα.Με τη Σάλκε ήταν άλλο ματς. Με την Μονπελιέ θα μπορούσε να διεκδικήσει και πιο νωρίς τη νίκη.Το παιχνίδι με τους Γάλλους που ακολουθεί χρειάζεται καλή τακτική. Ο Ζαρντίμ ξέρει καλύτερα από όλους μας“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook