Mε έξι “πρωτάρηδες” τελείωσε το ματς ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός γλύτωσε την συντριβή από τον ΟΦΗ, ο Φερέιρα προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα λέγοντας αστείες δικαιολογίες όπως ότι ο ΟΦΗ είναι πιο έμπειρος από τον Παναθηναϊκό! Το Gentikoule καταγράφει τους 28 παίκτες του “Γεντί Κουλέ”…

Από την μια είχαμε για τον ΟΦΗ τους: Γουναρίδη, Ζαχαράκη, Μονιάκη, Κουρδάκη, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδη, Λαμπρόπουλο, Σίσιτς, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Περογαμβράκη, Μπανούση, Βιτώρο.

Και από την άλλη για τον Παναθηναϊκό τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Χουχούμη, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρία, Τοτσέ, Μαρίνο, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο, Λαγό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκίνησε τον ΟΦΗ έχοντας στους 11 πρώτους, 3 ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει ΠΟΤΕ στην Σούπερ Λιγκ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Ζαχαράκης. Και οι τρεις έκαναν ντεμπούτο την φετινή σαιζόν. Ο Γουναρίδης είχε να πιάσει μπάλα από το… 2010, ο Κουρδάκης έπαιζε πέρυσι στην Αναγέννηση Επανομής και ο Ζαχαράκης ήταν μεν στον ΟΦΗ όμως δεν είχε παίξει ποτέ ξανά.

Πέραν των τριών βασικών, στην συνέχεια ο Αναστόπουλος έβαλε στο παιχνίδι ακόμα ΤΡΕΙΣ ποδοσφαιριστές που επίσης είναι ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ στην Σούπερ Λιγκ: Περογαμβράκης, Μπανούσης, Βιτώρος. Όλοι τους έκαναν ΦΕΤΟΣ ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία.

Συνολικά ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με ΕΞΙ ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο ΦΕΤΟΣ στην Σούπερ Λιγκ δείχνοντας ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά και όχι σε εκείνους που ψάχνουν δικαιολογίες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook