Οι αφιερώσεις των Παπάζογλου και «Κούτσια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στους ανθρώπους που τους στήριξαν και τους έπεισαν να έρθουν στον ΟΦΗ, αφιέρωσαν τα γκολ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου.

Και αν ο Παπάζογλου είχε κάνει «σεφτέ» στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Κουτσιανικούλης το έψαχνε το γκολ σε όλα τα παιχνίδια δίχως όμως να του «κάτσει». Τελικά, χθες το πέτυχε και το αφιέρωσε στον Μάνθο Πουλινάκη δείχνοντας τον με τα δάχτυλα του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήταν εκείνος που το προηγούμενο καλοκαίρι τον «πρέσαρε» για να έρθει στην ομάδα κάνοντας μαζί του διαδοχικά ραντεβού στο σπίτι του μέχρι που έκλεισε η μεταγραφή.

Ακόμα, και στα προηγούμενα παιχνίδια που ο «Κούτσια» δεν ήταν μεταξύ των διακριθέντων, ο Πουλινάκης συνέχιζε να τον στηρίζει και μιλώντας με τους συνεργάτες του έλεγε ότι ήταν θέμα χρόνου να δούμε τον γνωστό Κουτσιανικούλη.

Και ο Λαρισαίος του ανταπόδωσε την εμπιστοσύνη αφιερώνοντας του το γκολ που πέτυχε.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Θανάση Παπάζογλου που το περασμένο καλοκαίρι είδε το Νίκο Αναστόπουλο να του δείχνει πόσο τον ήθελε στον ΟΦΗ τονίζοντας του ότι θα στήριζε την επίθεση γύρω από αυτόν.

Ο 24χρονος φορ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του «Αναστό» και με το που σκοράρει, τρέχει κατευθείαν στον πάγκο για να του αφιερώσει το γκολ πέφτοντας στην αγκαλιά του τεχνικού του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook