Μανουσάκης: «Ο κόσμος του ΟΦΗ χλευάζεται εξαιτίας ενός αχαρακτήριστου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Ανδρέας Μανουσάκης καταδίκασε το περιστατικό με τον Μαυρία, τόνισε ότι ο οπαδός θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί ενώ στάθηκε και στο… «φούσκωμα» της είδησης.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ και υπεύθυνος ασφαλείας του ΟΦΗ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε ότι «οπωσδήποτε ένα τέτοιο περιστατικό είναι καταδικαστέο και κατακρίνεται. Όλη αυτή η παρουσία του κόσμου αμαυρώθηκε από ένα περιστατικό που η ΠΑΕ ΟΦΗ το καταδικάζει απερίφραστα. Την φετινή σαιζόν έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια όμως από εκεί και πέρα η προσπάθεια είναι δεδομένη και με την συμβολή του κόσμου γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει τίποτα». Παράλληλα, ο Ανδρέας Μανουσάκης υπογράμμισε ότι στόχος της ΠΑΕ είναι να βρεθεί ο οπαδός που κινήθηκε προς τον Μαυρία και να τιμωρηθεί ενώ αναφέρθηκε και στην… υποκριτική στάση απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μανουσάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την αντίδραση της ΠΑΕ: «Βεβαίως δεν θα το αφήσει έτσι η διοίκηση και θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να αντιμετωπιστεί ώστε αυτός να έχει την ανάλογη τιμωρία. Στηρίζουμε πολλά στην συμβολή του κόσμου ώστε να αποφύγουμε τέτοιου είδους περιστατικά».

Για την συμβολή του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται: «Πέρυσι είχαμε μια πολύ κακή παρουσία από πλευράς προστίμων με αποτέλεσμα να βρεθούμε στις πέντε πρώτες θέσεις. Δεν μπορεί να σταματήσει καμία ΠΑΕ τέτοιου είδους περιστατικά, αν η βία δεν γίνει και βίωμα του κόσμου. Ο ΟΦΗ θέλει να κερδίσει όλες τις ομάδες όμως από εκεί και πέρα προέχει η ασφάλεια των θεατών και στο πως θα παρακολουθήσει ήρεμα το παιχνίδι».

Για την ένταση που ακολούθησε στα αποδυτήρια: «Το περιστατικό δεν το είδαμε εκείνη την στιγμή. Στα αποδυτήρια υπήρξε μια αντιπαράθεση με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Παπαβασιλείου όμως ξαναλέμε ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να αμαυρώνει την παρουσία του κόσμου».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν και παραμένει η μεγάλη του δύναμη. Κάτω από τις συνθήκες που παλεύει όλα αυτά τα χρόνια, δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα και την αγαπάει. Σε αυτήν την προσπάθεια, η διοίκηση στέκεται στο πλευρό των φιλάθλων μειώνοντας τις τιμές των εισιτηρίων για να έρθει περισσότερος κόσμος. Σαν ΠΑΕ δεν γίνεται να μην αφουγκραζόμαστε τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία».

Για την φετινή συμπαράσταση των φιλάθλων: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσει ξανά ο ΟΦΗ την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έχει ακούσει τόσα ψέματα, έχει πικραθεί τόσες φορές όμως διαθέτει το αισθητήριο για να καταλάβει ποιοι είναι εκείνοι που έχουν πει ψέματα».

Για την… υπερβολική ευαισθησία που δείχνουν ΜΜΕ της Αθήνας: «Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι η ενέργεια ενός «αχαρακτήριστου» έχει βάλει το γεγονός σε όλα τα αθηναϊκά κανάλια με αποτέλεσμα να χλευάζεται ο κόσμος του ΟΦΗ και να ακούγονται διάφοροι χαρακτηρισμοί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook