Παπάζογλου: “Στον ΟΦΗ είμαστε όλοι μια οικογένεια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής
Στο κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ αλλά και την δουλειά που γίνεται στάθηκε σε δηλώσεις του ο εκ των κορυφαίων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, Θανάση Παπάζογλου.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου στον Sentra
Για το που οφείλεται η καλή παρουσία του ΟΦΗ ως τώρα: «Η ομάδα είναι πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια. Ξεκινήσαμε μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες. Είμαστε καινούργια ομάδα με καινούργιους παίκτες οι οποίοι έχουν αμφισβητηθεί, γι’ αυτό έχουν και έξτρα κίνητρο. Προκειμένου να δείξουν ότι είναι εδώ και μπορούν το κάτι παραπάνω»

Για το γκολ που πέτυχε με τον Παναθηναϊκό, διαμορφώνοντας το 2-2: «Είναι ένα σημαντικό γκολ το οποίο σου δίνει βαθμό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή και του δίνει ψυχολογική ώθηση»

Για τις εντυπώσεις του από τον ΟΦΗ: «Σε όποια ομάδα έπαιξα, προσπαθούσα να διακριθώ. Σε άλλη το πέτυχα και σε άλλη όχι τόσο πολύ Φέτος θέλω μέσα από μια δύσκολη σεζόν να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλα. Ο ΟΦΗ μου δίνει την ευκαιρία και θέλω να την εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Οσον αφορά τους στόχους, δεν θέλω να σκέφτομαι από τώρα την παραμονή, ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παλεύει για τη σωτηρία»

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Ειδικά στο κομμάτι των επιθετικών ο κ. Αναστόπουλος είναι ειδικός. Εχει παίξει σε αυτή τη θέση και ξέρει πολύ καλά να συμβουλέψει έναν επιθετικό στο που να κινηθεί μέσα στο γήπεδο, που να δουλέψει για να βελτιωθεί. Βεβαίως πολύ σημαντική είναι και η άμυνα. Και εκεί ο κ. Αναστόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά».

Για τους πανηγυρισμούς των παικτών με τον πάγκο σε κάθε γκολ: «Στον ΟΦΗ είμαστε όλοι μια οικογένεια και ο προπονητής μας είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Γι αυτό πανηγυρίζουμε όλοι μαζί»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook