Άρεσαν “ρεζέρβες” και Μπούρμπος στο 2-1 επί του Γιούχτα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Γιούχτα.  Ιδιαίτερα δραστήριος ο Μπούρμπος, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Νίκος Αναστόπουλος έδειξαν σοβαρότητα θέλοντας να αποδείξουν στο προπονητή τους πως μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο Μπούρμπος, ο οποίος εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα ανέβηκε σε αρκετές περιπτώσεις και μπροστά ενώ είχε και μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και γκολ, δείχνοντας πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του.

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάντο στο σημερινό φιλικό χρησιμοποιήθηκε σαν στόπερ και ο Βαλεριανός κάλυψε την θέση του αριστερού μπακ. Ίσως αυτό να σημαίνει και κάτι εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό όπου δεν θα αγωνιστεί ο Μονιάκης, ίσως και τίποτα.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Ζορμπάς απέφυγε ένα αντίπαλο του και με σου στο ύψους της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα του ΟΦΗ. Ωραία ατομική ενέργεια από τον Βιτώρο που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Οι “ασπρόμαυροι” στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποια ακόμα τέρμα με τους Μπούρμπο, Ζορμπά και Καπουράνη και τον Ροβύθη που είχε δοκάρι όμως ο Γιούχτας ήταν αυτός που το κατάφερε με τον Ανυφαντάκη και μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι  Αγριμάκης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης,Βάντο, Βαλεριάνος, Ροβύθης, Βιτώρος, Μπανούσης, Καπουράνης, Ζορμπάς, Νύκταρης και Χατζηκοσμάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook