Πιθανότητες για να προλάβει τον ΟΦΗ ο Τζιμπούρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς τους Νταβίντ Φουστέρ, Ράφικ Τζεμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του σαββατιάτικου (03/10) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης».

Η αναμέτρηση με τον Άρη και η πρώτη απώλεια βαθμών ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στην επιστροφή στις νίκες και στον ερχόμενο αγώνα με τους Ομιλίτες.

Έναν αγώνα τον οποίο, τόσο ο Αλγερινός φορ, όσο και ο Αργεντινός χαφ έχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν, ωστόσο επειδή ακολουθεί ο… επαναληπτικός με την Μονπελιέ στο Φάληρο εκτιμάται ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα προτιμήσει να τους προφυλάξει στην άκρη του πάγκου του.

Από την άλλη, ο «Κάνιο» έχει τεθεί σίγουρα εκτός «μάχης» και από τον αγώνα με τους Γάλλους, καθώς δεν προλαβαίνει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του  προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου του σώματος και της μπάλας, τελειώματα φάσεων και «διπλό», σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (31/10).

Πηγή: Onsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook