Βαμβακούλας: “Ομάδα με κεφαλαία γράμματα ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο της δουλειάς του Νίκου Αναστόπουλου και του κόσμου του ΟΦΗ έπλεξε ο Νίκος Βαμβακούλας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

O παλαίμαχος διεθνής αμυντικός αναφερόμενος και στο παιχνίδι του Σαββάτου είπε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι φέτος αυτός που ήταν πέρυσι και θυμόμαστε ότι ο ΟΦΗ είχε πάρει ισοπαλία με 2-2.  Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες με προσωπικότητα και θα επιδιώξει να σκοράρει νωρίς για να διώξει το άγχος.  Ο ΟΦΗ αν καταφέρει να πάρει κάτι από αυτό το ματς θα είναι κάτι παραπάνω από κάποιον ή κάποιους βαθμούς αφού θα τον βοηθήσει ψυχολογικά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Μου άρεσε ο ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Βλέπω μία νέα ομάδα και είναι ομάδα, με κεφαλαία γράμματα. Ο φίλος μου, Νίκος Αναστόπουλος, ο “κοντός” όπως τον λέω, έχει καταφέρει να φτιάξει ένα καλό σύνολο και πιστεύω οτι θα βρει τον δρόμο του. Ο ΟΦΗ έχει μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Έχει κάποιους καλούς παίκτες και θα μονταριστεί ακόμα καλύτερα τις προσεχείς ημέρες. Ταλαιπωρείται από το οικονομικό όπως και οι περισσότερες ομάδες. Έχει όμως τον κόσμο δίπλα του που είναι η μεγάλη του δύναμη. ΟΦΗ με τον “κοντό” βλέπει ψηλά”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Είναι ειδικών συνθηκών και το βλέπω πεσμένο. Έχουν φύγει οι περισσότεροι καλοί παίκτες. Θα έχουμε εκπλήξεις. Ομάδες που παραδοσιακά πρωταγωνιστούσαν θα κινδυνέψουν. Έχει πάντως και τα καλά της η κρίση, αφού θα βγουν ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες” .

Για τον ΟΦΗ της εποχής που έπαιζε ο Βαμβακούλας: “Ο ΟΦΗ τότε ήταν η ομάδα του Γκέραρντ. Είχε ποιότητα και καλούς παίκτες. Ήταν μία πολύ καλή περίοδος για την ομάδα. Έχω φίλους στο Ηράκλειο και ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα μας. Ένα χρόνο πέρασα πολύ καλά. 2-3 ομάδες στην Ελλάδα έχουν τόσο θερμούς φιλάθλους όπως ο ΟΦΗ”.

Για το πιο αστείο περιστατικό όταν έπαιζε στον ΟΦΗ: “Θυμάμαι το σφύριγμα για οφ – σάϊντ που έκανα στον Τζίμη Πατίκα στο ματς με τον ΑΕΚ. Γλιτώσαμε το γκολ και κερδίσαμε με 1-0. Λέγανε οτι είχα την σφυρίχτρα στο σορτσάκι μου γιατί το χα κάνει αρκετές φορές…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook