“Κλειστά χαρτιά” από Αναστόπουλο για την 11αδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έδειξε τα πλάνα του στην προπόνηση της Πέμπτης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ με τον Μπανούση να παίρνει την θέση του Λαμπρόπουλου.

Η προπόνηση της Πέμπτης αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής με τον τεχνικό του ΟΦΗ να μην έχει στα πλάνα του τον Μίρνες Σίσιτς που ως γνωστόν ακολουθεί θεραπεία αυτήν την εβδομάδα. Είναι γεγονός πως εν αντιθέσει με την προηγούμενη εβδομάδα όπου φαίνονταν τα πλάνα του Αναστόπουλου, σήμερα δεν έβγαλε άκρη κανένας σχετικά με το πως σκοπεύει να παρατάξει τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει μια αλλαγή στην 11αδα και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Κώστας Μπανούσης αντί του Ανδρέα Λαμπρόπουλου προκειμένου να παρατάξει ένα πιο συμπαγές κέντρο. Άλλωστε, με τον “Λαμπρό” στην 11αδα είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ γίνεται πιο επιθετικός – αποδείχθηκε κόντρα στον ΠΑΟ – ωστόσο την ίδια ώρα ο ΟΦΗ χάνει ανασταλτικά μιας και λείπει από την 11αδα ο καθαρόαιμος αμυντικός χαφ.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις των τελευταίων προπονήσεων, εφόσον γίνει μια αλλαγή αυτή θα είναι ο Μπανούσης αντί του Λαμπρόπουλου μιας. Ο Λαρισαίος αμυντικός μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ωστόσο αντικαταστάθηκε μιας και η ομάδα κυνηγούσε τη νίκη ενώ η είσοδος του Λαμπρόπουλου την έκανε πιο επιθετική.

Από εκεί και πέρα, άλλες αλλαγές δεν προβλέπονται ενώ φαίνεται πως ο Βάντο θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανώλη Μονιάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δηλαδή, ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ζαχαράκης ενώ οι Σόουζα – Κουρδάκης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης με τον τελευταίο να παίζει πιο μπροστά έχοντας δημιουργικά καθήκοντα.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί ο πιθανός αντικαταστάτης του Σίσιτς. Σε περίπτωση που ο Σλοβένος απουσιάζει, οι επιλογές είναι δύο: Ζορμπάς και Βιτώρος. Ο πρώτος υπερτερεί σε εμπειρία. Ο δε Βιτώρος έχει δείξει καλή παρουσία και δεν αποκλείεται να επιβραβευτεί με μια θέση στην βασική 11αδα.

Δεδομένη είναι η παρουσία των Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook