Κουρδάκης: “Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο ΟΦΗ μίλησε ο Παναγιώτης Κουρδάκης ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν ήταν 18 χρονών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρδάκης στον Nova Σπορ Fm:

Για τον ΟΦΗ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και περισσότερα, δεδομένου ότι δεν χάσαμε βαθμούς από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ». 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα η κρίση γεννά ευκαιρίες. Πλέον όλες οι ομάδες βασίζονται σε νεαρά παιδιά που κάνουν ντεμπούτο τους στην Σούπερ Λίγκα. Τα παιδιά θα πρέπει να αρπάξουν ευκαιρία και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πολλοί μπορούν να λένε ότι το επίπεδο έχει πέσει, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό από αυτό». 

Για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει όταν ήταν 17 ετών: «Ακόμη και τη στιγμή που περνούσα στο νοσοκομείο σκεφτόμουν την επιστροφή. Πολλοί δεν το γνωρίζουν. Όταν ήμουν 17 ετών αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς κάνοντας κάποιες εξετάσεις διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στον όρχη. Ωστόσο, ήμουν τυχερός στην ατυχία μου γιατί το κατάλαβα νωρίς. Έκανα δύο εγχειρήσεις. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος, όμως είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριξαν, όπως οι γονείς μου, αλλά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στάθηκαν κοντά μου και με βοήθησαν πολύ. Έπειτα ήρθε η περίοδος των χημειοθεραπειών, η οποία ήταν και η πιο δύσκολη. Ποτέ δεν πίστεψα ότι κάτι θα πάει στραβά, πάντα σκεφτόμουν τη συνέχεια και ότι θα επέστρεφα στις προπονήσεις. Πλέον, στεναχωριέμαι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, αλλά μετά με καθαρό μυαλό ηρεμείς και σκέφτεσαι σωστά». 

Για τους στόχους του: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις και θέλω να ανταποδώσω την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδωσαν οι προπονητές μου. Θέλω κάθε μέρα να δίνω το 100% για να τους το ανταποδώσω».