Κουτσιανικούλης: “Θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Ολυμπιακού”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με πίστη και προσήλωση στον φετινό στόχο του ΟΦΗ, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι του Φαλήρου αλλά και την φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Η πορεία που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή. Σημαντικό είναι ότι δύσκολα χάνει η ομάδα. Μαζεύουμε βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα του και ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου να πάμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Για τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να προκριθεί. Νομίζω θα δώσει περισσότερη προσοχή στο Ευρωπαϊκό παρά στο δικό μας και αυτό είναι μια ευκαιρία για μας να χτυπήσουμε το ματς».

Για το αν έχουν προσαρμοστεί: «Πιστεύω πως προσαρμοστήκαμε αρκετά γρήγορα. Όσο περνάνε τα παιχνίδια δείχνουμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο στο γήπεδο και έτσι έρχονται τα αποτελέσματα. Ελπίζω η συνέχει να είναι ακόμα καλύτερη και να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς και πολλές νίκες».

Για το αν ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή: «Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο, η παραμονή στην κατηγορία και από κει και πέρα αν μας φύγει το άγχος να κοιτάξουμε και τίποτα καλύτερο».