Βάντο αριστερά, διλήμματα σε κέντρο και επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάντο επιστρέφει στην βασική 11αδα του ΟΦΗ με τον Αναστόπουλο να έχει δύο διλήμματα για το αρχικό σχήμα στην μεσαία γραμμή και την επίθεση. Λαμπρόπουλος ή Μπανούσης και Βιτώρος Ζορμπάς για αντί – Σίσιτς.

Ακόμα και τώρα, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η 11αδα του ΟΦΗ δείχνει να αποτελεί έναν “γρίφο” μιας και ο Αναστόπουλος κράτησε “κλειστά χαρτιά” για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν είναι σίγουροι οι 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Γουναρίδη, Ζαχαράκη, Βάντο, Κουρδάκη, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδη, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου. 

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο διλήμματα, ένα στο κέντρο και ένα στην επίθεση. Εφόσον, ο Αναστόπουλος αποφασίσει να παρατάξει ένα πιο επιθετικογενές σύστημα τότε θα παραμείνει στην 11αδα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα επιλεγεί ο Κώστας Μπανούσης.

Το δεύτερο δίλημμα αφορά την θέση του Μίρνες Σίσιτς στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης. Ζορμπάς και Βιτώρος διεκδικούν μια θέση στην 11αδα με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook