Ξανά στις επάλξεις ο κόσμος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση του οι φίλαθλοι του ΟΦΗ εκφράζουν τα παράπονα τους στους τοπικούς φορείς, ετοιμάζουν να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό του ΒΑΚ στον αγώνα της Κυριακής όπου κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή και καλούν το κόσμο να δώσει ακόμα μεγαλύτερο παρών στη συγκέντρωση της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και η σιωπή του δεν είναι εφησυχασμός και ούτε αδυναμία δηλώνει. Θα βρεθούμε ξανά στις επάλξεις στηρίζοντας όπως επιβάλει η ιστορία μας και η δυναμική του λαού μας, την ομάδα μας όπου και όποτε μας χρειαστεί. Τα παιχνίδια που παίζονται καθημερινά στην πλάτη της ομάδας μας δυστυχώς ξεπερνούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο Όμιλος, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας προσπαθεί μέσω του μεγάλου κόσμου και της ανεξάρτητης διοίκησης του να χαράξει έναν δρόμο μακριά από σκοπιμότητες, στημένα παιχνίδια, στοιχηματισμούς, πλαστά έγγραφα, κασέτες και μπράβους. Αυτός ο δρόμος είναι τραχύς και δύσκολος και όπως φαίνεται θέλουν να μας αφήσουν να τον διαβούμε μόνοι μας. Κόντρα σε όλα αυτά τα συμφέροντα είναι η διοίκηση μας και όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ. Στην κρίσιμη αυτήν καμπή της ιστορίας του Ομίλου δεν ζητάμε πια αλλά απαιτούμε τους τοπικούς φορείς και πολιτικούς να επιβάλουν την ισονομία και ισοπολιτεία. Δεν αρκούν τα παχιά λόγια και τα ταξίδια στην Αθήνα. Το «πράσινο νησί» έχει την δύναμη να ανατρέψει ακόμα και την κυβέρνηση. Αν και εφόσον το αίτημα του Κρητικού λαού και του φίλαθλου κόσμου όλης της Ελλάδας να βγουν όλα στο φως και να αποκατασταθεί η αδικία, αν δεν πραγματοποιηθεί τότε επιτέλους ας είστε εσείς αυτοί που θα σπάσουν το απόστημα θυσιάζοντας τις κομματικές σας καριέρες.
Στο βωμό του «περί δικαίου αισθήματος» και στις απαιτήσεις που έχει ο λαός που εκπροσωπείτε.
Με πίστη στην Ελληνική δικαιωσύνη αναμένουμε τις εξελίξεις και τη δικαίωση της ομάδας μας σαν απαρχή για την εξυγίανση του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επόμενη κινητοποίηση θα είναι την Κυριακή με αφορμή το βροντερό παρών που θα δώσουμε, στο μεγάλο πανηγύρι της ανόδου της ομάδας μπάσκετ στην Α2, με μηχανοκίνητη πορεία όπου θα ξεκινήσει στις 3 από το κλειστό των Πατελών.

Επόμενο μεγάλο ραντεβού την Δευτέρα στις 7 στην πλατεία Λιονταριών.

Υ.Γ. «Ευθύνη να’σαι Κρητικός μα να’ σαι κ’ Ομιλίτης να αποδείξεις πως τιμάς τα χώματα τσι Κρήτης»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook