Το απόλυτο στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα 4 από τα 6 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να γίνονται στο “Γεντί Κουλέ” στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι θα κάνουν το απόλυτο στο Ηράκλειο για να αποκτήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα εν όψει του δευτέρου γύρου.

Με τον ΟΦΗ να έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς έχοντας βγάλει το δύσκολο μέρος του προγράμματος, η συνέχεια μαλακώνει και πλέον από εδώ και στο εξής το “Γεντί Κουλέ” είναι που θα κάνει την ειδοποιός διαφορά για να βγάλει την ομάδα στον αφρό.

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο οπότε γίνεται κατανοητό ότι παίκτες και Αναστόπουλος έχουν στο μυαλό τους μόνο πως θα κάνουν το απόλυτο κατακτώντας 12 βαθμούς.

Κατά σειρά ο ΟΦΗ υποδέχεται Βέροια, Λεβαδειακό (σερί), Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης ενώ ενδιάμεσα θα πάει σε Περιστέρι και Γιάννενα. Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται πιθανή απώλεια βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια που έρχονται μιας και από αυτά θα κριθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Εφόσον, καταφέρουν να κρατήσουν απόρθητο το “Γεντί Κουλέ”, τότε ο ΟΦΗ θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει το (δύσκολο) “μαξιλαράκι” των 20 βαθμών κοιτάζοντας την συνέχεια με ένα εντελώς διαφορετικό μάτι.

Όμως, η συνέχεια δείχνει να είναι ακόμα πιο… “βατή” για τον ΟΦΗ μιας και μετά την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με αντίπαλο την Ξάνθη, ο ΟΦΗ δίνει ακόμα δύο σερί παιχνίδια στο Ηράκλειο κόντρα σε Άρη και Πανιώνιο.

Συνολικά, ο ΟΦΗ θα δώσει τα 6 από τα επόμενα 9 παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο, οπότε το καλύτερο είναι να αφήσει πίσω την κακή περσινή σαιζόν με τις 7 ήττες στην Κρήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook