Ο αλάνθαστος Λαμπρόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να ηττήθηκε ωστόσο ο 24χρονος μέσος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας παίζοντας σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Πριν από λίγο καιρό γράφαμε για τους μέσους “box to box” που διαθέτει ο ΟΦΗ και ότι ένας από αυτούς ήταν και ο “Λαμπρό” αν και είχε περιοριστεί μόνο στα δημιουργικά του καθήκοντα. Ο Πατρινός μέσος κόντρα στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σαν καθαρόαιμος αμυντικός μέσος κάνοντας ένα τέλειο παιχνίδι, κάτι που έκανε τον Αναστόπουλο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Αυτό αποδεικνύεται και βάσει αριθμών που αναδεικνύουν την δουλειά που έκανε ο Λαμπρόπουλος μέσα στο γήπεδο αναπληρώνοντας επί της ουσίας το κενό του Ματίας Βερόν.

Ο “Λαμπρό” έδωσε τις περισσότερες πάσες από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ – στην ούτως ή άλλως μειωμένη κατοχή της μπάλας για την ομάδα – ενώ έκανε τα περισσότερα κλεψίματα (4). Aκόμα κέρδισε 3 φάουλ (συνολικά ο ΟΦΗ κέρδισε 6).

Στον ΟΦΗ έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση μιας και βλέπουν ότι ο 24χρονος μέσος ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του και όλοι έλεγαν ότι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα. Και όπως φαίνεται, εφόσον συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, τότε πολύ δύσκολα θα χάσει την φανέλα βασικού που έχει πάρει εδώ και δύο παιχνίδια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook