Ανάμειξη Βατσινά στα διοικητικά του Εργοτέλη;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως”, ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ σκοπεύει να εμπλακεί με τον συμπολίτη αναλαμβάνοντας είτε μόνος του, είτε με ομάδα επιχειρηματιών!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “απρόβλεπτες όσο και σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τα ιδιοκτησιακά και οικονομικά θέματα του Εργοτέλη, καθώς φέρεται έτοιμος να εμπλακεί στα κοινά του συλλόγου ο Φανούρης Βατσινάς! Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ έχει κάνει κινήσεις προς την πλευρά του συμπολίτη με την προοπτική είτε να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία της ΠΑΕ είτε να συμπράξει με ομάδα επιχειρηματιών που θα στηρίξουν οικονομικά τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι δεν πατάνε γερά στα πόδια τους σε αυτόν τον τομέα. Ο Βατσινάς βρίσκεται τελευταία πολύ κοντά στην ομάδα και παρακολουθεί τόσο τα επίσημα παιχνίδια όσο τις προπονήσεις. Επί του θέματος αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα οπότε ενδέχεται να τοποθετηθεί δημοσίως και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Παπουτσάκης“.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φανούρης Βατσινάς βρίσκεται συνεχώς κοντά στον Εργοτέληπαρακολουθώντας τα παιχνίδια της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Σουλτάτο και τον Δημήτρη Παπουτσάκη ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι βρέθηκε στην Μυτιλήνη παρακολουθώντας από κοντά το παιχνίδι του Εργοτέλη με την Καλλονή.