“Με κάθε τρόπο θα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για την ημερίδα που διοργανώθηκε στην Παλιόχωρα και τόνισε ότι θα στηρίζει πάντοτε ανάλογες προσπάθειες και πρωτοβουλίες.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (3-4 Νοέμβριου) πραγματοποιήθηκε η διημερίδα   που διοργάνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Παλαιόχωρα ,του δήμου Σελίνου Καντάνου.

Στην διημερίδα συμμετείχε ο Σύλλογος  μετόχων  εκπροσωπούμενος  από τον πρόεδρο του,Διαλυνά Νικόλαο. Ο κύριος Διαλυνάς  στον χαιρετισμό που απεύθυνε,επεσήμανε τη σπουδαιότητα των ακαδημιών, την αναγκαιότητα του εκσυχρονισμού τους , την πύκνωση των τάξεων με περισσότερα παιδιά και την ανάγκη  δημιουργίας συνεργαζομένων ακαδημιών σε όλη την Κρήτη.

Ακόμη τόνισε ότι το σχολείο προέχει γιατί ένα γυμνασμένο  μυαλό μπορεί να καθοδηγήσει αποτελεσματικά ενα γυμνασμένο σώμα.

Σαν Σύλλογος δηλώνουμε οτι τέτοιες προσπάθειες μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και θα τις στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Ο Σύλλογος Mετόχων προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο κύριο Δερμιτζάκη   Γεώργιο , στον Αντιδήμαρχο κύριο Κουκουβιτάκη Βσίλειο, και στον πρόεδρο της ομάδας Παλαιόχωρας κύριο Τσιριντάνη Ευάγγελο.
Επίσης είχαμε και ένα μικρό δώρο για κάθε ένα από τα 120 παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και τις ακαδημίες της Παλαιόχωρας.

Ο Σύλλογος μετόχων ευχαριστεί θερμά τον Κύριο Δήμαρχο και  τον αντιδήμαρχο για την παραχώρηση της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων και για το ζεστό καλωσόρισμα.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου Παλαιόχωρας Κύριο Τσιριντάνη Ευάγγελο για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook