Για πρώτη φορά πλήρης ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα που ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές του.

Στην 10η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ (ίσως και στο πιο κρίσιμο παιχνίδι), ο ΟΦΗ θα παραταχθεί πλήρής με τον «Αναστό» να έχει στην διάθεση του και τους 26 ποδοσφαιριστές του ρόστερ!

Ο Μίρνες Σίσιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ ενώ δεν προκαλούν ανησυχία οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Στέφανος Γουναρίδης.

Με την επιστροφή του Χρήστου Μπούρμπου και την πλήρη ένταξη του Μοχάμεντ Σαρ, πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα παρατάσσοντας την καλύτερη 11αδα. Άλλωστε, απέναντι του έχει μια ομάδα που έχει αποδειχθεί φέτος ιδιαίτερα «σκληρό καρύδι» ενώ και στην Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να μείνει με 9 παίκτες για να την κερδίσει ο Άρης.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ήδη ο Νίκος Αναστόπουλος παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook