Ανακοίνωση – απάντηση της Κλάδος Security στον ΟΦΗ για το εξώδικο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κλάδος Security αναφέρεται στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό ζητώντας να εξοφληθεί από την ΠΑΕ ενώ αναφέρεται στα πρόστιμα που πλήρωσε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ KΛΑΔΟΣ SECURITY S.A.

“Με αφορμή αναφορές που είδαν το φώς της δημοσιότητας, μετά το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός και τα όσα συνέβησαν στην εν λόγω αναμέτρηση και τις ελλείψεις  ασφαλείας, η εταιρεία KΛΑΔΟΣ SECURITY οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι :

H εταιρεία μας δεν συμμετείχε στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟ και φυσικά δεν έχει καμία ευθύνη για ότι έγινε και τα όσα λέγονται, τα οποία οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μας αφορούν.

Είχαμε την ευθύνη της φύλαξης του γηπέδου του ΟΦΗ στις αναμετρήσεις με Ξάνθη,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ, στις οποίες με σεβασμό και συνεργασία με τον φίλαθλο κόσμο δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα και  αυτή η προσπάθεια μας αναγνωρίσθηκε απ’ όλους τους εμπλεκόμενους με την διεξαγωγή των αγώνων, φορείς υπηρεσίες και οργανωμένους φιλάθλους.

Πάνω σε αυτό δέ,  σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζει την υπερασπιστική της γραμμή, με αφορμή την κλήση της σε απολογία για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Μάλιστα  ο κ. Νίκος Παγιώτου από την ΕΠΟ που πιστοποιεί τους φύλακες  για όλη τη χώρα, εξέφρασε την άποψη ότι η εταιρεία μας είναι απο τις κορυφαίες στην χώρα μας  για τις υπηρεσιες ασφαλείας  που παρέχει και τα πρωτοποριακά μέτρα που εφαρμόζει σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης ο παρατηρητής της  Σούπερ Λίγκ κ. Ρεντούλης Γιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ «κάνατε την έκπληξη σε οργάνωση ασφαλείας γηπέδων απο την εμπειρία που έχω 22 χρόνια ώς παρατηρητής».

Η εταιρεία μας  για τις υπηρεσίες που παρέχει, έχει δεχθεί συγχαρητήρια απο την ΕΠΟ, τους παρατηρητές της Σούπερ Λίγκ, τις Αστυνομικές, τις Λιμενικές και Δημοτικές Αρχές  και επιχειρήσεις απο την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη.

Το ίδιο έπραξε και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ στους αγώνες που είχαμε την ευθύνη ασφαλείας του γηπέδου, στον απολογισμό που γινόταν σε κάθε παιχνίδι.

Πάνω σε αυτό και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να επισημάνουμε ακόμη ότι η εταιρεία μας κινούμενη στα πλαίσια της νομιμότητας είχε  καταθέσει στην αρχή της σεζόν, προσφορά  στην ΠΑΕ ΟΦΗ και μάλιστα είχε ζητήσει την διενέργεια διαγωνισμού, πρόταση που δεν αποδέχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Εμπιστεύθηκαν την ποιότητα των παρεχομένων  υπηρεσιών από την εταιρεία μας και μας επέλεξαν.

Και εμείς με τη σειρά μας ανταποκριθήκαμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την άρτια διεξαγωγή των αγώνων Ξάνθη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, όπου δεν συνέβη το παραμικρό.

Θεωρούμε αυτονόητο, ωστόσο, ότι οι συμφωνημένες και οι τιμολογημένες υπηρεσίες, πρέπει να πληρώνονται, σύμφωνα και με τον κανονισμό της Σούπερ Λίγκ.

Οπως και εμείς σαν εταιρεία έχουμε ανταποκριθεί σε χορηγίες προς την ΠΑΕ ΟΦΗ (δωρεάν υπηρεσίες φύλαξης  όλο το καλοκαίρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο), αλλά και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ τόσο με υπηρεσίες, όσο με χορηγία στο γυμναστήριο.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει βεβαιωθεί ότι η ΠΑΕ-ΟΦΗ πλήρωσε και οφείλει για παραβατικές συμπεριφορές περισσότερα από 600.000 ευρώ μέσα απο  επιβολή προστίμων που της έχουν γίνει.

Ευχόμαστε το φαινόμενο να μην επαναλληφθεί.

Η KΛΑΔΟΣ SECURITY δεν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κανένα άλλο παιχνίδι  αν η ΠΑΕ ΟΦΗ μέσα απο επίσημη ανακοίνωση της και απόφαση των μελών του Δ.Σ. δεν  διαχωρίσει τη θέση της, σε αυτά που αναφέρονται για την εταιρεία μας, μέσα απο το συκοφαντικό  εξώδικο που είδε το φώς της δημοσιότητας.

Θεωρούμε ότι δεν επικροτούν όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ τις αναφορές που γίνονται σε βάρος της KΛΑΔΟΣ SECURITY σε αυτό το εξώδικο.

Αναμένουμε επ’ αυτού την στάση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Για τις  προσβλητικές, κακόβουλες και ψευδείς  αναφορές που έγιναν προς την εταιρεία μας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας, επί προσωπικών ευθυνών και όχι ασφαλώς κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στην υπόθεση αυτή, κακώς  εμπλέκεται η εταιρεία μας, και οφείλουμε να κάνουμε σαφές ότι  οι όποιες διοικητικές αντιπαραθέσεις μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, δεν μας αφορούν και ούτε πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτές.

ΑΠΟ ΤΗΝ

ΚΛΑΔΟΣ SECURITY S.A”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook