Μετακομίζει στο Αγρίνιο ο Αγρίτης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό μετακομίζει ο Ανέστης Αγρίτης όπως προαναγγέλλει ο ίδιος με δηλώσεις του τονίζοντας παράλληλα ότι αυτήν την στιγμή προέχει για τον ίδιο ο ΟΦΗ.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ τα 2 τελευταία χρόνια όμως η αβεβαιότητα που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην ομάδα τον ωθεί σε άλλες πολιτείες. Και όπως λέει ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα onsports, «υπάρχουν επαφές με τον Παναιτωλικό τις οποίες χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ μου. Σαφώς και με ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστώ στην Super League και ο Παναιτωλικός μου προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία. Ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, όμως δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα και η διαφορά αναμένεται να καλυφθεί. Δεν ξέρω ακόμα αν θα υπογράψω συμβόλαιο ενός ή δυο ετών, αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Ο Παναιτωλικός είναι μια υγιής ομάδα, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολύ κόσμο. Είναι μια καλή προοπτική για την καριέρα μου, όμως όπως τόνισα και προηγουμένως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Εντούτοις όπως λέει ο ίδιος, την δεδομένη στιγμή έχει το μυαλό του στον ΟΦΗ λέγοντας ότι «αυτό που προέχει για μένα είναι ο ΟΦΗ και κατά πόσο θα πάρει μέρος τελικά στα play offs. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούμε. Είναι κρίμα να κάνουμε όλη τη χρονιά τόσο μεγάλη προσπάθεια και να μην δούμε τους κόπους μας να ανταμείβονται».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook