Πήρε ζωή το “Γεντί Κουλέ” μέσα στο καλοκαίρι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα φιλικό κυρίως για να χαλαρώσουν αλλά και να ξεμουδιάσουν και μπροστά σε ένα κοινό 1500 θεατών οι παίκτες του ΟΦΗ επικράτησαν με 6-4 των παλαιμάχων ξεχνόντας για λίγο τα προβλήματα με το θέμα της αδειοδότησης.

Το παιχνίδι χωρίστηκε σε τρία 20λεπτα με τους παλαιμάχους να “φορτσάρουν” στα δύο πρώτα και να δείχνουν πως η μπάλα δεν ξεχνιέται και να μένουν από δυνάμεις στο τελευταίο όπου εκεί οι παίκτες του ΟΦΗ δεν τους χαρίστηκαν. Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε να είναι ο Πέτρος Μαρινάκης ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σίγουρα “κατάπιε” αρκετά χιλιόμετρα.

Στο 3΄ο Βερόν άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ με σουτ, με τον Μαρινάκη να εκμεταλλεύεται 5 λεπτά αργότερα το δώρο του Πίτσου-ο οποίος άφησε την μπάλα (επίτηδες)- και να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Ανδριαδάκης στο 13΄έδωσε το προβάδισμα για τους παλαιμάχους με τον Ρούσεφ, στο 17΄να ισοφαρίζει σε 2-2. Ο Κορωνάκης στο 23΄μετά από ασίστ του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Αναστόπουλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους παλαιμαχους πραγματοποιώντας το 2-3, ενώ στο 30΄ο Ανδριαδάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ανάβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4. Κάπου εκεί οι παίκτες του ΟΦΗ σταμάτησαν να “χαρίζουν κάστανα” και στο 34΄ Ουκάρ μείωσε σε 3-4 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Το 4-4 σημείωσε στο 40΄ο Αγρίτης για να έρθει ένα τέταρτο αργότερα ο Βλόνταρτσικ και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 6-4 σημείωσε ο Ουκάρ σημειώνοντας και αυτός 2 γκολ.

Για τον ΟΦΗ το παιχνίδι ξεκίνησαν οι Βεζυρίδης, Μπερτίν, Πίτσος, Γαλανόπουλος, Ζαχαράκης, Κατσοκογιάννης,Παπουλής. Ρούσεφ, Βερόν, Αγρίτης και Βλόνταρτσικ, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα και οι Κασμερίδης, Μπαρτζώκας,Ζορμπας, Ουκάρ, Σταυρακάκης και Κάλαϊτζιτς.

Οι παλαίμαχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους Χανιωτάκη, Φουστανάκη, Πατεμτζή, Αδάμο, Βλάχο, Πασσάς, Τζιράκης, Κορωνάκης, Ανδριαδάκης, Μαρινάκης και Aναστόπουλος, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Παπαγιαννάκης,Νιόμπλιας, Κουτσουπιάς, Σκέντζος, Χαραλαμπάκης, Αδάμος, Αποστολάκης, Παπαβασιλείου και Βερυκοκίδης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook