Αυλαία στην 10η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

ΟΦΗ-Βέροια (17:15)

Στο “Γεντί Κουλέ”, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Βέροια, προερχόμενος από την ήττα με τον Ολυμπιακό, αλλά μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, θέλουν να πάρουν το τρίποντο, με τους αντιπάλους τους πάντως να είναι έτοιμοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους πάνω στο χορτάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είναι τέσσερα ματς δίχως νίκη, την περασμένη Δευτέρα έχασαν με ανατροπή από τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” και δεν έχουν πολλά περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια.

Ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, διότι δείχνει να έχει το μομέντουμ, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15)

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στους “Ζωσιμάδες” ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και SKODA Ξάνθη, με τις δυο ομάδες να… πνίγονται βαθμολογικά και να θέλουν να βγάλουν την θηλειά από το λαιμό.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ οι Ακρίτες από τη νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό στα “Πηγάδια”.

Ο ΠΑΣ δείχνει μια δυσκολία να νικήσει φέτος στην έδρα του, η Ξάνθη έχει πάρει τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά και οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες.

Λεβαδειακός-Άρης (19:30)

Τέλος, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον ανεβασμένο Άρη στην έδρα του και ψάχνει πέρα από τη νίκη να σκοράρει κιόλας, διότι από δυστοκία άλλο τίποτα φέτος.

Το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους Βοιωτούς, την στιγμή που η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή προέρχεται από ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και νίκη κόντρα στην Βέροια.

Αναμένεται να πέσουν κορμιά στο παιχνίδι, ο Λεβαδειακός δεν έχει πολλά περιθώρια να μη νικήσει, ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα συμβεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook