Zαχαράκης: “Πρώτα η παραμονή και μετά μιλάμε…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Ζαχαράκης μιλώντας στη NOVA μίλησε για την σπουδαιότητα της νίκης επί της Βέροιας αλλά και για την επέτειο του Νίκου Αναστόπουλου που συμπλήρωσε 400 παρουσίες στους πάγκους.

“Όπως είπαμε, έχουμε μια τετράδα αγώνων και μοναδικός στόχος ήταν η νίκη στο παιχνίδι με την Βέροια. Συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε το καλύτερο από την τετράδα των αγώνων που έρχεται. Εμείς μπήκαμε δυνατά, ο κόσμος μας είναι πάντα ο 12ος παίκτης, μας στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό μας” ήταν τα πρώτα λόγια του 20χρονου αμυντικού που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο του ΟΦΗ: “Στόχος μας φέτος είναι η παραμονή, είμαστε μια νέα ομάδα και βελτιωνόμαστε συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μόλις ξεκαθαρίσει ο στόχος μας, θα μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό”.

Όσον αφορά τον ξεχωριστά “γενέθλια” του Νίκου Αναστόπουλου, ο Μανώλης Ζαχαράκης πρόσθεσε λέγοντας ότι “ο προπονητής μας, μας βοηθάει στον αγωνιστικό και τον ψυχολογικό τομέα. Μας στηρίζει, είναι πάντα κοντά μας και του εύχομαι άλλες τόσες συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook