Ο Μαχλάς, ο Λαμπρόπουλος και η εμπιστοσύνη του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στον ΟΦΗ ήταν μια από τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας και αποτέλεσε μια από τις επιλογές του Νίκου Μαχλά.

Αρχικά, ο ΟΦΗ δεν επρόκειτο να αποκτήσει ακόμα έναν κεντρικό χαφ λόγω της απόκτησης του Ιωαννίδη ωστόσο το φλερτ προέκυψε όταν ο μάνατζερ του Λαμπρόπουλου τον πρότεινε στο Νίκο Μαχλά. Εκείνος συζήτησε την περίπτωση του με το Νίκο Αναστόπουλο που άναψε το “πράσινο φως” για την απόκτηση του. Τόσο ο “Αναστό” όσο και ο Νίκος Μαχλάς εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή τον 24χρονο μέσο θεωρώντας ότι επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή που μπορούσε να δώσει πολλά τόσο στον δημιουργικό όσο και στον ανασταλτικό τομέα.

Και πράγματι, ο “Λαμπρό” μόλις ενσωματώθηκε 100% στην ομάδα, άρχισε να δείχνει τα διαπιστευτήρια του. Ήδη, έχει πετύχει 2 γκολ ενώ εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι με αποκορύφωμα την εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ έχει δείξει μέσα στο γήπεδο ότι πρόκειται για έναν μέσο “box to box” που μπορεί να παίξει από αμυντικός χαφ μέχρι… 10αρι έχοντας μόνο δημιουργικά καθήκοντα. Ο Λαμπρόπουλος δείχνει ότι “πατάει” συνεχώς την αντίπαλη περιοχή ενώ με τα τρεξίματα που διαθέτει δίνει τα απαραίτητα στηρίγματα στους ακραίους εξτρέμ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook