Η προσέλευση του κόσμου και το χαμηλότερο ρεκόρ της φετινής περιόδου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο λιγότερος κόσμος από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι βρέθηκε το Σάββατο στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ προερχόταν από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα, την φετινή σαιζόν δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο από την ανταπόκριση του κόσμου του ΟΦΗ μιας και σε περίοδο κρίσης η ομάδα έφτασε να βρίσκεται στην 6η θέση από πλευράς διάθεσης εισιτηρίων.

Ωστόσο, στον αγώνα με την Βέροια ο ΟΦΗ έκοψε τα λιγότερα εισιτήρια από κάθε άλλο παιχνίδι (1.545) ενώ συνολικά έχει διαθέσει 11.688 – αριθμός που τον κατατάσσει στην 8η θέση της σχετικής λίστας. 

Βέβαια από την άλλη με μ.ο. εισιτηρίων 2.338, βρίσκεται μπροστά από ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και υψηλότερους στόχους όπως είναι ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης όμως η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ομάδες δεν συγκρίνονται σε μέγεθος με τον ΟΦΗ.

Τι έχει κάνει ο ΟΦΗ φέτος

Ψάξαμε και βρήκαμε, τι έχει γίνει μέχρι στιγμής με τον ΟΦΗ να ξεπερνάει τις 3 χιλ. εισιτήρια μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ (3.015) ενώ έπεσε κάτω από τις 2 χιλ. και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη (1.982).

Αναλυτικά…

ΟΦΗ – Ξανθη 1.982
ΟΦΗ – ΑΕΚ 2.659
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2.487
ΟΦΗ – ΠΑΟ 3.015
ΟΦΗ – Βέροια 1.545

ΣΥΝΟΛΙΚΑ / Ο.Φ.Η. 5 11.688 2.338

Δείτε και τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην Σούπερ Λιγκ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook