Ο πιο επιθετικός ΟΦΗ του φετινού πρωταθλήματος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει τι έδειξαν οι αριθμοί και τα στατιστικά του αγώνα με την Βέροια.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και δεν μπορούμε παρά μόνο να τους ακολουθήσουμε για ακόμα μια αγωνιστική ώστε να δούμε τι ακριβώς συνέβη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το 2-0 αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όπως και τα λόγια του Καρύδα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπ’ όψιν τα στατιστικά του αγώνα (μέσω του livegoal24.com), είδαμε λοιπόν ότι ο ΟΦΗ δημιούργησε 14 φάσεις για γκολ – 6 εντός περιοχής, 8 εκτός –ενώ οι αμυντικοί του δεν χρειάστηκε να απομακρύνουν την μπάλα ούτε μια φορά.

Ο Γουναρίδης χρειάστηκε να πιάσει την μπάλα μόλις δύο φορές ενώ ο ΟΦΗ είχε 27 κλεψίματα, αριθμός που τον διατηρεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος.

Πάντως, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι βλέπουμε πως πλέον το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ περνάει από τον άξονα με τους Βερόν, Ιωαννίδη και Λαμπρόπουλο να έχουν τις περισσότερες φορές την μπάλα στα πόδια τους. Συνολικά, οι τρεις τους έκαναν τις 33 από τις 64 πάσες ενώ και ο Σίσιτς είχε 10 μεταβιβάσεις στο ενεργητικό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook