Σαρ: «Χαρούμενος για την επιλογή μου να συνεχίσω στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μοχάμεντ Σαρ μπορεί να μην έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής όμως το παρελθόν του και οι τίτλοι του έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Ηράκλειο.

«Επανέρχομαι. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να μείνεις σε καλή κατάσταση χωρίς παιχνίδια για δύο χρόνια. Δούλεψα πολύ σκληρά, με τη σωστή καθοδήγηση του τεχνικού τιμ. Είμαι με την ομάδα» είπε αρχικά ο Σενεγαλέζος στόπερ που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του: «Όταν θα είμαι έτοιμος, ο προπονητής μου θα το κρίνει αυτό, που με βλέπει κάθε εβδομάδα. Αυτός μόνο ξέρει πότε θα με βάλει στην ομάδα. Έχω το χρόνο και όταν είναι να παίξω θα είμαι έτοιμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω σκληρά και να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδό μου».

Όσον αφορά την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, ο 29χρονος στόπερ τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «βρίσκομαι σε μια καλή ομάδα, με καλούς ανθρώπους, πολύ καλό τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, σε ένα επίπεδο, που μαθαίνουν πολλά πράγματα, αλλά έχουν πολλή ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και σύντομα θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Μοχάμεντ Σαρ έδειξε να είναι αρκετά καλά πληροφορημένος για τους προσεχείς αντιπάλους του ΟΦΗ και υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας είναι το 3/3 στα παιχνίδια που ακολουθούν: «Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται για αντιπάλους που είναι στα μέτρα μας και πρέπει να πάρουμε τις νίκες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Νικήσαμε το προηγούμενο ματς και ελπίζω στο επόμενο να πάρουμε και πάλι τους τρεις βαθμούς».

Ο δις πρωταθλητής Βελγίου με την Σταντάρ Λιέγης κράτησε χαμηλούς τόνους για την συνέχεια λέγοντας ότι «δεν θέλω να δημιουργώ μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους μας. Δουλεύουμε με τον τρόπο μας, ευχαριστιόμαστε την κάθε μέρα δουλειάς και θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Δίνοντας τα πάντα κάθε λεπτό μέσα στο γήπεδο, μπορούμε να είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, ακόμη και τις μεγάλες ομάδες. Δείξαμε ότι κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα».

Για την στάση του σχετικά με το ποδόσφαιρο, ο Μοχάμεντ Σαρ απλά στάθηκε στην ικανοποίηση που νιώθει λέγοντας πως «εγώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και είμαι εκεί που με θέλουν. Αυτό είναι το καλύτερο για μένα. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα, αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Όταν η ομάδα κάνει καλό πρωτάθλημα, είμαι και εγώ καλός. Όταν η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση, είμαι και εγώ κακός».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook