Σόουζα: «Το πίστευα ότι θα σκοράρω»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του φετινού ΟΦΗ, ο Ντένις Σόουζα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το γκολ που πέτυχε αλλά και την φετινή πορεία του συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο παιχνίδι με την Βέροια και δεν αποκλείεται να πάρει το βραβείο της αγωνιστικής ενώ για τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε είπε χαρακτηριστικά: «Με τον προπονητή μας δουλεύουμε πάνω σε αυτές τις φάσεις και προσπαθούμε να σκοράρουμε με αυτόν τον τρόπο. Εγώ μετά την σέντρα του Σίσιτς προσπάθησα να βγω πρώτος στην μπάλα, μπροστά από τον Καλί και να κάνω το πλασέ. Ήθελα και το έκανα με αυτόν τον τρόπο γιατί πίστευα ότι μπορώ να σκοράρω. Πάντα προσπαθούμε να πετυχαίνουμε γκολ σε τέτοιες φάσεις και είναι κάτι που το ζητάμε. Τόσο μέσα από φάουλ, όσο και από κόρνερ».

Στην δεύτερη του χρονιά στον ΟΦΗ, ο 32χρονος στόπερ είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές και καθοδηγεί τους νεότερους παρτενέρ του (Κουρδάκη, Χαριτωνίδη) ενώ ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντένις Σόουζα στον Athletic Radio 104,2

Για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ: «Το πανηγύρισα τόσο πολύ γιατί αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές που πρέπει να τις ζούμε καθημερινά και σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα 3 επόμενα παιχνίδια. Είναι μια σκληρή χρονιά για τον ΟΦΗ και βλέπουμε ότι αν και είμαστε στην έκτη θέση, υπάρχει μικρή βαθμολογική διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται για να πάμε ψηλά».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Από την μια πλευρά, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και άλλα παιχνίδια ώστε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Όμως, από την άλλη είμαι ευχαριστημένος επειδή είμαστε μια νεανική ομάδα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και έχουμε κερδίσει σημαντικά παιχνίδια».

Για τη νεανική ομάδα του ΟΦΗ: «Πιστεύω πάντα ότι όταν κάποιος είναι καλός ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει όποια και αν είναι η ηλικία του. Δεν υπάρχει μικρός και μεγάλος παίκτης στο ποδόσφαιρο. Όταν κάποιος είναι καλός ποδοσφαιριστής και έχει ταλέντο, πρέπει να παίζει. Έχω περάσει και εγώ στην καριέρα μου από αυτό το στάδιο και σίγουρα χρειάζεται να υπάρχει στήριξη και πολύ δουλειά».

Για την δική του παρουσία: «Όχι δεν αισθάνομαι σαν πατέρας ή μεγάλος αδερφός. Απλά, νιώθω πως ότι έχω μάθει στην μέχρι τώρα παρουσία μου να μπορώ να τα μεταδίδω στους συμπαίκτες μου. Να τους μιλάω κατά την διάρκεια της εβδομάδας και να τους συμβουλεύω. Έχω αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές χώρες και σίγουρα έχω μάθει αρκετά πράγματα. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αρκετό. Πρέπει να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο και να αποδεικνύεις την αξία σου σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να ζούμε κάθε χρονιά ξεχωριστά και σίγουρα με τέτοιο τρόπο που θα μας φέρνει όλο και καλύτερες στιγμές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook