7 από τα 11 γκολ του ΟΦΗ “πιστώνονται” στον Σίσιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σλοβένος έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή αλλά και επιρροή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ. Διαβάστε την ανάλυση του Gentikoule και πως στον 31χρονο χρεώνεται το 75% των τερμάτων που έχει πετύχει η ομάδα.

Η επιρροή του “Σίλε” στον φετινό ΟΦΗ αποτυπώνεται τόσο μέσα από την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα όσο και από τους… αριθμούς. Ο ΟΦΗ έχει πετύχει 11 γκολ σε 10 αγωνιστικές με τον Σλοβένο να αγωνίζεται στα 8 από αυτά. Όμως, έστω και έτσι κατάφερε να έχει άμεση συμμετοχή στα 7 από τα 11 γκολ που έχει πετύχει  η ομάδα με τον ίδιο να έχει σκοράρει μόλις δύο φορές.

Τι έχει κάνει ο Σίσιτς μέχρι τώρα;

Η αρχή γίνεται στην ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Σίσιτς κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Κουλοχέρη και ο ΟΦΗ κάνει το 2-1. Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο ΟΦΗ κερδίζει με 2-1. 

Ο Σίσιτς ευστοχεί στο πρώτο πέναλτι και κερδίζει το δεύτερο με το οποίο ο Ιωαννίδης κάνει το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Έχουμε φτάσει στα 3 γκολ και συνεχίζουμε στο παιχνίδι των Περιβολίων με αντίπαλο τον Πλατανιά. Γνωστά τα επιτεύγματα του Σίσιτς που κάνει το 0-1 ενώ δίνει την ασίστ για το γκολ του Λαμπρόπουλου.

Και ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια όπου με 2 ασίστ σε Σόουζα, Λαμπρόπουλο έρχεται η νίκη με 2-0 και τον “Σίλε” να έχει ΑΜΕΣΗ συμμετοχή στα 7 από τα 11 γκολ του φετινού ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook