Από τα χέρια του Μανώλη Πατεμτζή θα πάρει το βραβείο ο Σόουζα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΟΦΗ θα βραβεύσει τον Βραζιλιάνο στόπερ για την ανάδειξη του γκολ που πέτυχε ως το κορυφαίο της 10ης αγωνιστικής.

Η τελετή βράβευσης του Ντένις Σόουζα θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στο “Βαρδινογιάννειο” με τον Μανώλη Πατεμτζή να δίνει το βραβείο ενώ το κοινό σημείο των δυο τους είναι ότι αγωνίζονταν στην ίδια θέση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Για μια ακόμη φορά ένας παίκτης του ΟΦΗ θα βραβευτεί από την Σούπερ Λιγκ. Αυτή την φορά θα είναι ο Ντένις Σόουζα το γκολ του οποίου κατά της Βέροιας αναδείχθηκε καλύτερο και μάλιστα με διαφορά της 10ης αγωνιστικής. Η τελετή την βράβευσης θα γίνει αύριο στο ΒΑΚ στις 5.30 μμ. και την απονομή του επάθλου θα κάνει ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαίμαχων της ομάδας Μανόλης Πατεμτζής.
Στο μεταξύ κοντά για να πάρει το τρίτο βραβείο για φέτος βρέθηκε και οΜίρνες Σίσιτς ο οποίος αναδείχθηκε 2ος στην σχετική ψηφοφορία για τον mvp της αγωνιστικής.

• Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Ντένις Σόουζα (ΟΦΗ) 59,63%
Γιώργος Ζησόπουλος (Λεβαδειακός) 28,37%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 12,00%

• Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού mvp
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) 64,50%
Μίρνες Σίσιτς (ΟΦΗ) 27,91%
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 7,59%

Οι ψηφοφορίες διεξάγονται μέσω SMS στο 54350 (με κωδικούς MVP και GOAL αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες) καθώς και από τη σελίδα της Nova στο Facebook στη διεύθυνση: http://www.facebook.com/Novasports.gr Τα .υποψήφια γκολ και τους υποψηφίους MVP επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Super League, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματά τους ανακοινώνονται από την τηλεόραση μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook