Ο χαμογελαστός και κεφάτος Μοχάμεντ Σαρ (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σενεγαλέζος δεν έκρυψε την χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα σε μικρά παιδιά και δήλωσε ότι περιμένει το Νίκο Αναστόπουλο για να του δώσει το χρίσμα στην 11αδα.

Ο Μοχάμεντ Σαρ ήταν ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου και μιλώντας μετά το τέλος της εκδήλωσης δεν έκρυψε την χαρά του για αυτήν την εκδήλωση. «Είναι καλό να βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδιά, γιατί μου αρέσουν τα παιδιά. Αυτή η αγάπη σου δίνει ευθύνες γιατί σε βλέπουν συνεχώς και αποτελείς πρότυπο για αυτά τα παιδιά. Ευχαριστήθηκα πολύ αυτήν την εκδήλωση γιατί μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά. Ξέρετε, είμαι και εγώ μακριά από τα δικά μου, και εγώ όταν βρίσκομαι μαζί τους κάνω το ίδιο» ήταν τα λόγια του 29χρονου Σενεγαλέζου που όπως είπε και ο ίδιος ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την συνάντηση του με τους μικρούς μαθητές.

Ο στόπερ του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι για μια φωτογραφία ή να υπογράψει ένα αυτόγραφο δείχνοντας τον πολύ καλό χαρακτήρα που διαθέτει.

Όσον αφορά το πότε θα είναι έτοιμος, ο Μοχάμεντ Σαρ τόνισε ότι είναι θέμα του προπονητή του ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Δεν έχω κάτι που να απασχολεί το μυαλό μου. Ο προπονητής μου γνωρίζει πότε θα είμαι έτοιμος και πότε θα με ρίξει στο γήπεδο. Νιώθω καλά, είμαστε μια καλή ομάδα και περιμένω και εγώ να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook