Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει το τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι και τους… περνάει από «ακτινογραφίες».

Γουναρίδης
Δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχτηκε αφού στο πρώτο βγαίνει μόνος του ο Ροτζέριο απέναντι σε εκείνον και στον δεύτερο τον «κρεμάει» ο Κουρδάκης. Έχει στο ενεργητικό του δύο εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ζαχαράκης
Σε 90 λεπτά παιχνιδιού, «έχασε» τον Πόι μόλις δύο φορές αλλά αυτές έμελλε να είναι και εκείνες που το έκριναν. Βέβαια, στο πρώτο γκολ στέκεται άτυχος καθώς γλιστράει και βγαίνει μόνος ο Αργεντινός ενώ επιθετικά βρήκε χώρους και έγινε απειλητικός με τις σέντρες του.

Βάντο
Ο Βραζιλιάνος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ, ακόμα πιο βελτιωμένος σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βέροια. Παρ’ όλα αυτά, έχει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ του Λεβαδειακού όταν προσπάθησε να δώσει πάσα αντί να απομακρύνει την μπάλα.

Σόουζα
Ο Βραζιλιάνος δεν είχε πολύ δουλειά στην περιοχή του ΟΦΗ και γενικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Ροτζέριο. Είχε πολλές σωστές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Κουρδάκης
Τα ίδια με τον Σόουζα. Έκανε καλό παιχνίδι, είχε 5 σωστές επεμβάσεις και 2 κλεψίματα. Όμως, αναδείχθηκε σε μοιραίο πρόσωπο για ακόμα μια φορά αφού πετυχαίνει το δεύτερο αυτογκόλ στο φετινό πρωτάθλημα.

Βερόν
Έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι πάντα ανεβάζει στροφές από το Νοέμβρη και μετά. Από τα πόδια του περνούσε σχεδόν όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ, είχε 24 πάσες, 3 κλεψίματα και στο πρώτο ημίχρονο όλες οι επιθέσεις ξεκινούσαν από εκείνον.

Λαμπρόπουλος
Σταθερά καλός, ο 24χρονος μέσος συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο που βρήκε χώρους έβγαλε δύο πάσες «πάρε – βάλε» που δεν τις εκμεταλλεύτηκε ο Κουτσιανικούλης ενώ στο δεύτερο είχε περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα λόγω του τρόπου παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Ιωαννίδης
Βρέθηκε σε μέτρια ημέρα αν και ο ρόλος του ήταν κάπως άχαρος μιας και στάθηκε περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Δημιουργικά, έδωσαν πολλά οι Βερόν – Λαμπρόπουλος με τον Ιωαννίδη να πηγαίνει στην συνέχεια αριστερό μπακ όπου βρήκε χώρους για σέντρες αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Κουτσιανικούλης
Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπώρησε αρκετά τον Μεντί ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τρεις από τις σπουδαιότερες φάσεις του ΟΦΗ. Στο δεύτερο «κλείστηκε» και αντικαταστάθηκε από τον Αναστόπουλο.

Σίσιτς
Σαφώς επηρεασμένος από την απουσία του όπου έχασε όλες τις προπονήσεις, ο Σλοβένος έκανε την χειρότερη εμφάνιση του με την φανέλα του ΟΦΗ. Δεν του «βγήκε» τίποτα με αποτέλεσμα να χάσει και την ψυχραιμία του στο δεύτερο ημίχρονο περνώντας απαρατήρητος.

Παπάζογλου
Δεν κατάφερε να βρει χώρους και να βοηθήσει τον ΟΦΗ καθώς κλείστηκε αρκετά καλά από τους Χοσέμι – Γεωργίου. Το συμπαγές κέντρο του Παράσχου με την είσοδο του Ακόστα τον κούρασε περισσότερο με αποτέλεσμα να μην βγάλει φάσεις ούτε για τους συμπαίκτες του.

Αλλαγές

Ζορμπάς
Με την είσοδο του στο παιχνίδι επέφερε φρεσκάδα και ζωντάνια στο παιχνίδι του ΟΦΗ. Βοήθησε αρκετά παίζοντας από τα δεξιά και ταλαιπώρησε την άμυνα του Λεβαδειακού.

Βιτώρος
Η είσοδος του αποδείχθηκε σωστή αφού κράτησε μπάλα, βρήκε χώρους προς την περιοχή του Κυριακίδη ενώ είχε και μια καλή ευκαιρία με το σουτ που επιχείρησε και απέκρουσε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Περογαμβράκης
Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook