Ο… συνετισμός της ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απίστευτες δηλώσεις έκανε το μέλος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής όπου μεταξύ άλλων… ζητάει από τον ΟΦΗ να συνετιστεί και να κάνει πίσω στην δικαστική διαμάχη προκειμένου να μην τον αποβάλει η Ομοσπονδία!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου που αποτελεί και μέλος της επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο με τις αδειοδοτήσεις μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NET FM, αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους που ο Πιλάβιος αποφάσισε την αναστολή  των λειτουργιών της ΕΠΟ ήταν και η προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες εντυπώσεις με τις δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή είναι ότι λέει μεταξύ άλλων ότι η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να… συνετιστεί ο ΟΦΗ και να κάνει πίσω.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαρρής δήλωσε ότι “ένας από τους λόγους της αναστολής είναι οι προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια. Αν δεν κάναμε αναστολή, θα έπρεπε από αύριο να πάρουμε πολύ σκληρές αποφάσεις γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα έπρεπε να τις αποβάλλουμε. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στα άκρα με τον ΟΦΗ, γιατί θα έπρεπε να υποβιβαστεί. 22 σωματεία της δ’ εθνικής έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ για τις επιχορηγήσεις, ενώ ξέρουν ότι δεν είναι υπεύθυνη η Ομοσπονδία. Η αναστολή δίνει ένα περιθώριο σε κάποιους να συνετιστούν, κάποιους να δουν την πραγματικότητα και κάποιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook