Ένα βήμα πριν την λήξη του “γραμματίου” του Τάντιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα μια “τρύπα” κινείται να κλείσει ο ΟΦΗ που έβαλε τα χρήματα της προτελευταίας δόσεις των οφειλομένων προς τον Μπόζινταρ Τάντιτς με αποτέλεσμα άλλο ένα μέτωπο να φτάνει προς το τέλος του.

Μπορεί ο Σέρβος να έχει φύγει από τον ΟΦΗ εδώ και 1, 5 χρόνο ωστόσο μόνο παρελθόν δεν αποτελεί για τον σύλλογο αφού του οφείλονταν ένα ποσό από την σαιζόν 2010 – 2011. Μεταξύ του Τάντιτς και του συλλόγου είχε υπογραφεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που προέβλεπε μια σειρά από δόσεις που έπρεπε να καλυφθούν προκειμένου να αποτελέσει παρελθόν αυτή η υπόθεση. Πριν από λίγες ημέρες του καταβλήθηκαν τα χρήματα που αφορούσαν την προτελευταία δόση των οφειλών και πλέον απομένει ακόμα μια που θα είναι και η τελευταία για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή.

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ρυθμιστεί μια σειρά από σημαντικά ζητήματα τέτοιου είδους ώστε με την έλευση του 2013 η ομάδα να αφοσιωθεί πλήρως στο κομμάτι της αδειοδότησης που αποτελούσε τον “εφιάλτη” των τελευταίων ετών. Πάντως, είναι δεδομένο ότι με τον ρυθμό που “κλείνουν” οι ανοικτές τρύπες όλα δείχνουν ότι φέτος ο ΟΦΗ θα ξεπεράσει τον σκόπελο της αδειοδότησης φέρνοντας σε “βόλτα” τα οικονομικά ζητήματα που τον απασχολούσαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook