Γουναρίδης: “Έτοιμοι για τη νίκη στα Γιάννενα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Στέφανος Γουναρίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στο συνεχώς καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΟΦΗ από παιχνίδι σε παιχνίδι.

“Το ποδόσφαιρο έχει τις καλές και τις κακές στιγμές. Ήμασταν άτυχοι με τον Λεβαδειακό, συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι” ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου τερματοφύλακα που συνέχισε αναφερόμενος στον σημερινό αντίπαλο του ΟΦΗ: “Τα Γιάννενα είναι μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα όμως εμείς θα σταθούμε στην δική μας για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο για να πάρουμε τη νίκη”.

Πάντως, ο “Γούνα” τόνισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο ΟΦΗ υπογραμμίζοντας ότι “όλες οι ομάδες όπως και ο ΠΑΣ έχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Το θέμα είναι πως θα σταθούμε εμείς στο γήπεδο. Αν εμείς εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και έχουμε πλάνο στο παιχνίδι μας, θα πάρουμε κάτι καλό” ενώ για την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι “αν δεν είχαμε αυτήν την ατυχία με τα 4 αυτογκόλ, θα είχαμε κάτι παραπάνω από την βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα. Όμως, βλέπουμε όλοι ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook