Λαμπρόπουλος: “Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντρέας Λαμπρόπουλος μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο ΟΦΗ και στάθηκε στην καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, ο ΠΑΣ είχε την κατοχή και κάποιες ευκαιρίες. Βέβαια, το γκολ ήρθε από ένα δικό μας καθαρά λάθος. Το παλέψαμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία πολύ εύκολα” ήταν τα πρώτα λόγια του Πατρινού μέσου που συνέχισε αναφερόμενος στο πρόβλημα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στο γκολ: “Κάναμε καλές προσπάθειες όμως την τελευταία στιγμή δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Το καλό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα και αυτό κρατάμε για την συνέχεια”.

Όσον αφορά τις δύο συνεχόμενες ήττες, ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι “μας προβληματίζουν οι δύο συνεχόμενες ήττες. Ήρθε η απρόσμενη ήττα από την Λιβαδειά, σίγουρα μας πηγαίνει πίσω όμως κοιτάζουμε πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι που ακολουθεί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook