Νέα παιχνίδια του Πιλάβιου – έφερε την ΟΥΕΦΑ για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα παιχνίδια παίζει ο Σοφοκλής Πιλάβιος εις βάρος του ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gentikoule.gr έφερε στην Αθήνα αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να καταγγείλει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Ωστόσο, όπως είχε αναφέρει το gentikoule.gr το μεσημέρι του Σαββάτου, δεν τίθεται κανένα θέμα επιβολής κυρώσεων για τον ΟΦΗ.

Στις τάξεις της Κρητικής ομάδας ήταν ενήμεροι για αυτές τις κινήσεις του προέδρου της ΕΠΟ γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ώστε να προσβάλει κάθε διαδικασία που θα ακολουθούσε ο ΟΦΗ. Και βέβαια ο αγώνας δικαίωσης που έχει ξεκινήσει η Κρητική ομάδα δεν πρόκειται να έχει κανένα απολύτως στοπ αφού άπαντες στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να πάνε την ιστορία μέχρι τέλους.

Στην πλευρά του ΟΦΗ δεν υπάρχει καμία ανησυχία αφού η ίδια η ΕΠΟ φρόντισε να στείλει τα Τρίκαλα στο πολιτικό δικαστήριο μετά την απόρριψη της έφεσης από το διαιτητικό δικαστήριο. Κατά συνέπεια, δεν τίθεται κανένα θέμα επιβολής κυρώσεων για τον ΟΦΗ και για του λόγου το αληθές, το gentikoule.gr δημοσιεύει το σημείο που αναφέρεται στην απόρριψη της προσφυγής των Τρικάλων.

Δείτε το επίμαχο σημείο που καταρρίπτει πλήρως το σχέδιο του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμού απόφασης 111 / 2011 που συγκροτήθηκε νόμιμα έκρινε ότι είναι αναρμόδιο για να δικάσει την προσφυγή της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά της υπ’ αρίθμου 6/23-5-2011 απόφαση της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Συνεπώς, η υπ’ αρίθμου 6/2011 απόφαση της Ε.Ε.Α. της ΕΠΟ έχει καταστεί ως προς την ουσιαστική κρίση της απρόσβλητη ενώπιον των διαιτητικών οργάνων της ΕΠΟ όπως αυτά προβλέπονται στην παράγραφο Ζ του άρθρου 41 του καταστατικού της ΕΠΟ. Δικονομικά δε πλέον η υπ’ αριθμόν 6/2011 απόφαση της Ε.Ε.Α. της ΕΠΟ μπορεί σαν κάθε διαιτητική απόφαση να προσβληθεί μόνο με αγωγή ακυρώσεως εντός τριμήνου από την κοινοποίηση της για τους περιοριστικά αναφερόμενους στο άρθρο 897 ΚΠολδ. Λόγους. Αρμόδιο κατά τόπου να δικάσει την διαφορά είναι το εφετείο στην περιφέρεια του οποίου εκδόθηκε η διαιτητική απόφαση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook