Έχασε με μισή ευκαιρία του ΠΑΣ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι έδειξαν οι αριθμοί και τα στατιστικά του αγώνα του ΟΦΗ με τους Ηπειρώτες και πως φάνηκε η μηδενική υπεροχή των γηπεδούχων.

Οκ, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι στο πρώτο 45λεπτο του σαββατιάτικου αγώνα, ο ΟΦΗ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο με τον ΠΑΣ να έχει την υπεροχή. Ωστόσο, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και η μετέπειτα εικόνα του αποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του χάνοντας από μια ομάδα που δεν ήταν πολύ καλύτερη.

Αυτό το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του αγώνα όπου υπάρχει σχεδόν απόλυτη ισορροπία σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Καταρχήν, τα σουτ: Ο ΟΦΗ έκανε 5 σουτ έναντι 4 του ΠΑΣ Γιάννενα. Για τους γηπεδούχους, το ένα πήγε στην εστία με τον Ντε Βινσέντι που σκόραρε κιόλας ενώ για τον ΟΦΗ, ο Φεγκρούς έκανε την διπλή απόκρουση στα σουτ των Σίσιτς, Παπάζογλου ενώ αυτό του Λαμπρόπουλου πέρασε… ξυστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του.

Βέβαια, στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και η ουσία, οπότε μένουμε σε αυτό. Ωστόσο, το παραπάνω (μικρό) δείγμα είναι ικανό να δείξει και την μικρή διαφορά που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων.

Πάντως, ο ΟΦΗ έκανε πολλά λάθη (63) σε ένα παιχνίδι όπου δεν είχε μεγάλη κατοχή μπάλας. Και αυτό ήταν το σημείο – κλειδί στο παιχνίδι όταν στο πρώτο ημίχρονο τα πολλά λάθη έφεραν την πίεση του ΠΑΣ που είχε ως αποτέλεσμα την… μηδενική παρουσία του ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο που βελτιώθηκε η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, ο ΟΦΗ κατάφερε να «κλέψει» μπάλες και να υπερέχει έστω ισχνά έναντι του ΠΑΣ Γιάννενα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook