“Όλοι στο γήπεδο για το χαμόγελο του Λευτέρη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σύνθημα “ένα ευρώ για τον Λευτέρη”, η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών όπου θα γίνει προσπάθεια για να στηριχθεί οικονομικά ο 29χρονος φίλαθλος του ΟΦΗ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ για το αυριανό αγώνα Κυπέλλου (6.30 μμ.) με τον Απόλλωνα Σμύρνης κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης να δώσει το παρών υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι πέρα από την εξασφάλιση ενός σκορ πρόκρισης μεγάλος στόχος είναι να δώσουμε μια νότα χαρά και αισιοδοξίας στον Λευτέρη.


Όπως είναι ήδη γνωστό, στην αυριανή αναμέτρηση, θα υπάρχει σε κάθε θύρα του γηπέδου μας, ένα κουτί που ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί , έστω και με ένα ευρώ, να συμβάλει έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για να γίνει η εγχείρηση στον Λευτέρη Βλαστό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το ποσό που θα μαζευτεί, όσο και αν είναι αυτό, θα διπλασιαστεί άμεσα από την ΠΑΕ, με κατώτατο ποσό καταβολής εκ μέρους της εταιρείας τα 1000 ευρώ.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ΟΦΗ ξέρει να πρωταγωνιστεί και εκτός γηπέδων»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook