Τζώρτζογλου: «Με έχει εκπλήξει ευχάριστα ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πρόταση του ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές κάνοντας το σχόλιο του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Για την πρόταση του ΟΦΗ στην ΕΠΟ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τόνισε ότι «η πρόταση του ΟΦΗ έχει μια βάση λογικής και βέβαια μην ξεχνάτε ότι αφορά την σημερινή πλειοψηφία των ομάδων. Δεν αποκλείω να έχει θετικό αποτέλεσμα και το θεωρώ πιθανό να περάσει μιας και δεν αφορά μόνο τον ΟΦΗ αλλά πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον».

Ενώ για την μέχρι τώρα παρουσία του σχολίασε λέγοντας ότι «με έχει εκπλήξει ευχάριστα και θα πρέπει να συγχαρώ την διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη γιατί με σωστές κινήσεις έχει καταφέρει από εκεί που περιμέναμε το καλοκαίρι και λέγαμε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει αύριο, να φτιάξει τώρα μια ομάδα σε συνεργασία με τον προπονητή του οποίου του έργο είναι αρκετά καλό. Κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και πραγματικά με εκπλήσσει θετικά».

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook