Τι «μαγειρεύει» ο Πιλάβιος;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε με τον ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή για θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων, ο Πιλάβιος ερωτήθηκε και για την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια όπου η απάντηση του… κρύβει αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το πώς θα προχωρήσει.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ερωτήθηκε για το αν η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε ενεργοποίηση κυρώσεων απέναντι στον ΟΦΗ και η απάντηση του είχε ως εξής:  «Θα ήθελα να μη σχολιάσω αυτό το θέμα, θα έχετε απάντηση τις επόμενες μέρες». Το θέμα είναι λοιπόν, τι κρύβουν οι τελευταίες λέξεις του Σοφοκλή Πιλάβιου; Το «θα έχετε απάντηση τις επόμενες ημέρες» που είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, οπότε στον ΟΦΗ πρέπει να είναι απολύτως προετοιμασμένοι.

Τι μαγειρεύει η ΕΠΟ;Τι μαγειρεύει η ΕΠΟ;
Και τι κρύβεται πίσω από την κίνηση Πιλάβιου να αναστείλει την λειτουργία της Ομοσπονδίας; Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή του προέδρου της ΕΠΟ αποσκοπεί να παραγραφούν οι υποθέσεις των πλαστών δελτίων που πλήττουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία ακόμη και της ίδια της ΕΠΟ, που όφειλε να έχει ελέγξει της διαδικασίες και να μην επιτρέψει την δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο  οι ομάδες που εμπλέκονται.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι  υπάρχουν και ομάδες-εκπλήξεις στην υπόθεση των πλαστών δελτίων, κάτι που δεν έχει όμως ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως. Είναι βέβαιο ότι η ΕΠΟ ετοιμάζει τις άμυνες της, γύρω από την υπόθεση αυτή και  αυτή η… διακοπή θα της δώσει τη δυνατότητα και το χρόνο να το κάνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook