Η παρουσία Κωστούλα στην Σουηδία μεταθέτει τις εξελίξεις για Μητρόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ για τον Γενάρη έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Μητρόπουλο ωστόσο η παρουσία του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού εκτός Ελλάδας μεταθέτει τις εξελίξεις για μετά τα Χριστούγεννα.

Ο ίδιος ο 22χρονος μέσος έχει δείξει ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους Αγρινιώτες μιας και ήδη δεν υπολογίζεται από το Νίκο Καραγεωργίου. Έτσι, ήδη ο ΟΦΗ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Μητρόπουλο – και με τον ίδιο τον Παναιτωλικό βεβαίως – οπότε οι εξελίξεις αναμένονται πριν την αναχώρηση του 2012.

Στον ΟΦΗ δεν το κρύβουν ότι θα ήθελαν τον Μητρόπουλο όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου να ενσωματωθεί και να προσαρμοστεί πλήρως με τις απαιτήσεις του Νίκου Αναστόπουλου. Το ίδιο – πάνω, κάτω – ισχύει και με τον Παναιτωλικό μιας και γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Αγρίνιο.

Οι πληροφορίες που έχει το Gentikoule από την πόλη του Αγρινίου αναφέρουν ότι ο Κωστούλας βρίσκεται στην Σουηδία όπου και θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα. Κατά συνέπεια μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη με την μετακόμιση του 22χρονου από το Αγρίνιο στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook