Μαχλάς: “Να είστε έτοιμοι-είμαστε κοντά στην δικαίωση μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στο “Bαρδινογιάννειο” όπου μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ ζητώντας τους να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο ενώ τόνισε ότι όποιος θέλει μπορεί να φύγει μετά τις 30 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ επέστρεψε από την Αθήνα το βράδυ της Κυριακής και ο λόγος της επιστροφής του στην Κρήτη δεν ήταν άλλος από την επιθυμία του να βρεθεί στο ΒΑΚ και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές που κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα”.

Αναφερόμενος στην σημερινή απόφαση που κρατάει τον ΟΦΗ “ζωντανό” στην διεκδίκηση της ανόδου είπε “με αυτήν την απόφαση αλλάζουν τα δεδομένα. Όπως τα είχαμε πει και την προηγούμενη φορά. Μέχρι τις 7 Ιουλίου δεν θα κουνηθεί τίποτα. Να είστε όλοι έτοιμοι για να κερδίσετε τον αγώνα που δίνετε και δίνουμε και εμείς”.

Παράλληλα, έδωσε εντολή να μην σταματήσουν οι προπονήσεις τονίζοντας ότι “μέχρι να έχουμε νεότερα δεν σταματάμε καθόλου. Θέλω να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είστε όλοι εδώ γιατί σας πιστεύουμε απόλυτα. Έτσι όπως είναι η ομάδα, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί και στην Σούπερ Λιγκ” τόνισε ο πρόεδρος του ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών.

Τέλος, ο Νίκος Μαχλάς τους είπε ότι όποιος επιθυμεί να φύγει από τον ΟΦΗ, είναι ελεύθερος να το κάνει από την 1η Ιουλίου… “Όποιος από εσάς θέλει να φύγει μετά τις 30 Ιουνίου, είναι ελεύθερος να το κάνει. Είτε έχει συμβόλαιο, είτε μένει ελεύθερος. Εδώ είμαστε όλοι για έναν σκοπό. Να πάει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Αν θέλετε να φύγετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook