Θέλει σύμμαχο τον Καλογιάννη ο Πιλάβιος για να στραφεί κατά του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Ανατριχιαστικό” μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος αναζητά συμμάχους ώστε η ΕΠΟ να στραφεί κατά του ΟΦΗ και να του επιβάλει κυρώσεις.

Το γεγονός ότι καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο από τα επιχειρήματα – τερατουργήματα που επικαλείται η Ομοσπονδία κατά του ΟΦΗ, δημιουργεί πανικό στους κόλπους της με αποτέλεσμα να ψάχνουν τρόπους για να… πειράξουν τον σύλλογο. Ωστόσο, το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει δώσει κανένα “πάτημα”, στρέφει την ΕΠΟ και τον τρομοκρατημένο Σοφοκλή Πιλάβιο να στρέφεται σε… συμμαχίες.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerplus, ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην σημερινή συνάντηση με την Football League αναμένεται να ζητήσει την… βοήθεια του Σπύρου Καλογιάννη αποσπώντας την συναίνεση του και την βοήθεια του ώστε να στραφεί κατά του ΟΦΗ.

Βέβαια, επειδή στον ΟΦΗ γνωρίζουν αρκετά καλά το ρητό “έχουν γνώση οι φύλακες”, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα επίθεση που σκοπεύει να εξαπολύσει η ΕΠΟ ενώ με την απόφαση των Τρικάλων είναι δεδομένο ότι ο “μπαμπούλας” της ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να πιάσει τόπο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook